[:ro]Câștigătorii Premiilor Excellentia la Facultatea de Teatru și Film [:hu]A Magyar Színházi Intézet Excellentia díjazottjai[:]

[:ro]Câștigătorii Premiilor Excellentia la Facultatea de Teatru și Film [:hu]A Magyar Színházi Intézet Excellentia díjazottjai[:]

[:ro] 

Vineri, 4 iunie 2022, Consiliul Studenților Universității Babeș-Bolyai a decernat premiile Excellentia pentru performanțe deosebite profesorilor și studenților.

Pe baza voturilor studenților și a performanțelor, Premiul Excellentia al Facultății de Teatru și Film a fost acordat lui István Zsuzsa, studentă în anul III la Departamentul Maghiar de Teatru, specializarea teatrologie.

La categoria cadre, Premiul de Excelență a fost câștigat de Kozma Gábor Viktor, asistent universitar la Departamentul Maghiar de Teatru.

 

Felicitări câștigătorilor![:hu] 

Pénteken, 2022. június 4-én osztotta ki a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Diákönkormányzata az idei tanév Excellentia díjait kiemelkedő teljesítményért tanároknak és hallgatóknak.

 

A hallgatói szavazatok és teljesítmény alapján a Színház és Film Kar hallgatói Excellentia-díját a Magyar Színházi Intézet harmadéves teatrológia (színháztudomány) szakos hallgatója, István Zsuzsa nyerte el. 

 

Tanári kategóriában a kiválóság díjat ugyancsak a Magyar Színházi Intézet tanára, Kozma Gábor Viktor nyerte.

 

Gratulálunk a díjazottaknak! 

 [:]